Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Ugnsrostad potatis blandas här med en mild vitlöks- och senapsdressing och serveras med grön sparris, gröna ärtor samt rostade hasselnötter. Det kan bli en hel rätt. För variation kan sparris bytas mot t ex sugersnaps eller hericuts verts och ärtorna mot gröna soja- eller bondbönor.
800 g sommarpotatis
1 msk rapsolja till plåten
salt
50 g rostade hasselnötter (eller mandel)
2 knippen grön sparris (eller frusen)
100 g frusna gröna ärtor, soja- eller bondbönor
ev färsk spenat eller andra gröna blad
Dressing:
1 vitlöksklyfta
3 msk rapsolja
2 msk citron- eller limejuice
1 msk flytande honung eller sirap
½-1 msk grovkornig senap
2 krm salt
svartpeppar