Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!
Detaljerad sökning »Foto: Kent Jardhammar
Högrev en är en härligt smakrik styckningsdel. Om den strimlas tunt går det att få köttet mört med en koktid kring 1 timme. En jättegod vardagsgryta! Gör gärna dubbel sats och frys in.
Ingredienser till 4 portioner
500 g högrev, strimlad
5 dl köttbuljong
3 msk tomatpuré
2 msk soja
2 morötter, slantade
1 gul lök, hackad
200 g färska champinjoner, i bitar, stekta
1 röd paprika, strimlad
1 msk majsstärkelse + vatten
20 syltlökar
salt och malen vitpeppar
1 msk hackad persilja
Till servering:
potatis, gryn eller ris och extra grönsaker som t ex broccoli eller blomkål
Receptkälla: Svensktkott.se