Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »
Fiskpaket
Fiskpaket
2 portionsbitar torsk
4 tsk flytande matfett
4 cm purjolök
1 tomat
½ dl dill, färsk
4 krm salt
2 stora bitar smörpapper eller folieark
Gör fiskpaketen
1)      Sätt ugnen på 200 grader.
2)     Smörj 2 stora bitar smörpapper eller folieark med 1 tsk flytande matfett på varje.
3)     Lägg fisken på pappersarken. Salta fisken runt om.
4)     Skär 4 cm av en purjolök. Skär en skåra på längden i purjolöken. Skölj den noga.
5)     Skär purjolöken i strimlor.
6)     Skölj och skiva tomaten. Lägg halva mängden av tomatskivorna på varje fisk.
7)     Skölj och hacka dillen. Lägg den hackade dillen ovanpå tomaterna.
8)    Vik och knip ihop arken till ett paket.
9)     Ställ in paketen i ugnen. Tillagas i 20 minuter.