
Äggwrap med fyllning av ugnsrostade grönsaker och
marinerad quorn!
Äggwrap:
2 st ägg
1 msk rismjöl
2 msk finhackad oregano, basilika, timjan
salt och lite cayenne
Stek en tunn omelett, och låt svalna
Marinera quornbitar i olivolja, soja, honung
balsamvinäger, rosmarin och basilika.
Skiva morot, zucchini, och strimla parikan
blanda med olivolja, timjan, salt & peppar
Rosta i 225 grader i ca 30 min, använd 2 plåtar
och sätt in quornbitarna samtidigt...
Fyll wrapen med mangold, grönsaker och guorn
vik ihop, och servera med matyoghurt, smaksatt
med vitlök, honung och cayenne!
Äggwrap är ett väldigt bra mellanmål, och kan
som i detta fall fyllas med gårdagens rester!
Minimalt med jobb, inget matsvinn, bra för
både miljö och plånbok!
Marie Lyander Magnusson