Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »

 

matglad app logo

Matglad är en kokbok med banbrytande pedagogik. Med härliga matbilder och instruktioner steg-för-steg, laddas appen ner till telefonen eller till surfplattan. Den kostnadsfria appen finns för alla Apples och Androida telefoner/surfplattor. Men du kan också laga mat efter Matglad på webbplatsen www.matglad.nu.

Med appen får du…

  • Inspiration, tips och receptförslag för veckans alla dagar
  • Över 120 lättlagade recept med stegvisa instruktioner
  • Planeringsguide för veckomatsedel
  • Enkla, praktiska inköpslistor kopplade till recepten
  • Introduktionsfilm som visar hur appen används

Ett nytt sätt att laga mat: både inspiration och praktisk hjälp

Materialet i Matglad utgår från läckra bilder på maträtter. Dessa kopplas till pedagogiska steg-för-steg-recept med text på enkel svenska. Målet är att alla på ett enkelt sätt ska kunna följa ett recept på egen hand, liten som stor!

I Matglads receptbank finns massor av recept, indelade i olika kategorier så att det ska vara enkelt att hitta rätt. Det finns kategorier för fisk, kött, vegetariskt, soppor, fredagsmys, utflyktsmat och mycket annat.

Appen är inte bara en kokbok. Med Matglad-appen i din surfplatta kan du också planera din egen veckomatsedel med recepten som finns i receptbanken. Matsedeln kopplas sedan till en inköpslista som kan skrivas ut, läsas direkt från surfplatta/telefon, skickas som sms eller mailas.

Mer information om Matglad, receptappen och instruktionsfilmer mm finns på:

www.matglad.se