Receptbanken

Välj vad du vill laga. Därefter väljer du vad du har i kylen eller det du är sugen på!

Detaljerad sökning »

Marockansk kolja

4 port

Ingredienser:
600g koljafilé eller annan fiskfilé
1-2 tsk Pepparmix
salt
3 dl couscous
3 dl vatten
2 msk flytande grönsaksbuljong
1 dl russin
1 msk spiskummin
1 tärnad röd paprika
2 msk hackad bladpersilja
1/2 rödlök, hackad
1 liten burk turkisk yoghurt

Gör så här:
Skär koljan i portionsbitar och krydda med pepparmixen och lite salt. Häll couscous, russin och paprika i en ugnsfast form.

Blanda vatten, buljong och spiskummin och häll över couscousblandningen.

Lägg fisken ovanpå och tillaga i ugn på 175° i 12 minuter eller tills innertemperaturen på fisken är 55°. Strö över bladpersilja och rödlök. Servera med en klick yoghurt.